nois mint arvio

Nois Mint – tuttua minttua eri aspektilla

Nois Mint mintun makuinen nikotiinipussi on suomalaisille hyvin tuttu ja turvallinen tuote. Nois Mint onkin Snuush.comin suosituin nikotiinipussi. Tuote soveltuu oikeastaan kaikille, sillä minttu on nikotiinipussien suosituin maku, ihan kansainvälisellä tasolla. Nois Mint nikotiininuuskassa on 20mg nikotiinitiinia per gramma, eli 10mg nikotiinia per annospussi. Nikotiinin määrä on todella optimaalinen helpottamaan tupakasta aiheutuvaa riippuvuutta.

Tämä tuote soveltuu erinomaisesti myös nuuskaajille, varsinkin jos olet tottunut käyttämään Odens nuuskaa, R42 nuuskaa tai Siberia nuuskaa. Nois Mintissä on hieman vähemmän nikotiinia kuin vahvassa nuuskassa ja toimii näin ollen siis erinomaisesti riippuvuuden haittojen vähentämisessä. Nois Mint myös tarjoaa erittäin tyydyttävää porausta omassa nikotiinipussi kategoriassa. Poraus on paljon voimakkaampaa kuin mitä mietojen nikotiinipussien kategoriassa voidaan saavuttaa, jolloin 4mg nikotiinipussit eivät poraa juuri ollenkaan. Kovemman porauksen ystäville on tarjolla Nois Cool Strong nuuska, joka ei todellakaan sovellu heikoille. Nois mint kiekossa on 22 nikotiinipussia, eli enemmän kuin monilla muilla nikotiinipussien valmistajilla.

Millainen on Nois Mint nikotiinipussien maku?

Nois Mint on nimensä mukaisesti erittäin minttuisa nikotiinipussi. Tuotteen kehittelyssä on otettu huomioon markkinoiden laadukkaimmat, maukkaimmat ja ympäristöystävällisimmät makuaineet. Näitä samoja makuaineita käytetään elintarviketeollisuudessa ympäri maailman. Nois pusseissa ei ole käytetty halpoja vape makuaineita, vaan makuaineet tulevat alan kokeneemmalta elintarvikemakuja valmistavalta yritykseltä. Lisäämällä oikea määrä minttua, on tuotteelta saatu optimoitu makuprofiili esiin, joka mintun lisäksi tuo raikkautta ja oikeaa jäätävää suutuntumaa. Minttukristallit takaavat miellyttävän ja vahvan porauksen, joka luo ulottuvuutta käyttökokemukselle. Nois Mint ei todellakaan ole se tavallinen mintun makuinen nikotiinipussi, vaan paljon enemmän niin maun kuin laadun puolesta. 

Nois Mint nikotiinipussia on vaikea verrata ruotsalaiseen nuuskaa, mutta jos olet aikaisemmin käyttänyt ja pidät minttunuuskasta on Nois todella hyvä korvike – nuuskan ostaminen Suomessa on laitonta ja sen myyminen katukaupassa on rangaistavaa. Nois sopii sinulle jos esimerkiksi Kapten Mint Extra Stark nuuska, XR Mint nuuska, R42 Cool Mint tai Sisu nuuska on sinulle tuttu tuote. Nois Mint nikotiininuuskassa on paljon parempi maku, koska se on täysin tupakatonta nikotiininuuskaa. Nois Mint on erittäin laadukas nikotiinipussi ja pussien rakenne on paljon parempi kuin esimerkiksi ICE nikotiinipusseissa ja minttuisuus on paljon voimakkaampi kuin Shiro Cool Mint nikotiinipussissa. Pussit eivät lisäksi ole samalla tavalla tahmeita kuin Killa Cold Mint nikotiininuuskassa. Testiemme perusteella Klint Mint nikotiininuuska lähellä laadukkuudessa Nois Mint nuuskaa, mutta ei aivan yllä sen tasolle. Voimmekin siis yhteenvetona todeta että Nois Mint nikotiininuuska on luokkansa laadukkain tuote. Eikä hintakaan ole paha, vaan todella edullinen nikotiininuuska.

Kokemuksia Nois Mint nikotiininuuskasta

Jälkianalyysi Nois Mint nuuskasta on erittäin positiivinen. Uskallamme väittää että kysessä on vahvojen nikotiinipussien suosituin minttu. Tuote on todella minttuinen ja erittäin viilentävä uutuus nikotiinipussien markkinoilla. Nois Mintin ehdottomat parhaimmat puolet ovat sen autenttinen minttuisuus, oikealla tasolla oleva poraus ja edullinen hinta. Jos olet tilannut netistä mietoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on max. 4mg maksat kyseisistä tuotteista yli 2.5. kertaisen hinnan verrattuna Nois Mint nikotiininuuskaan.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään posti -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa nikotiinipusseja.