siberia white dry nuuskan vertailu

Siberia White Dry nuuska vertailu

Siberia nuuska on yksi markkinoiden vahvimmista nuuskista. Siberia nuuskaa valmistaa ruotsalainen GN Tobacco, jonka muita tuotteita on esimerkiksi Odens Cold Dry nuuska. Siberiasta on selkeästi haluttu tehdä tuote niille, kenelle perus Odens on liian mietoa. Siberia nuuska sisältääkin huimat 43mg nikotiinia per gramma. Voidaankin siis puhua todella supervahvasta nuuskasta. Nuuska muistuttaa maultaan ja hajultaa todella paljon Odenssia, eli voidaan puhua oikeastaan vahvemmasta sisartuotteesta. Siberia Cold Dry nuuskaa myydään myös joillakin ruotsinlaivoilla. 

Siberia nuuska sopiikin vain heille joilla on todella korkea nikotiinitoleranssi. On tunnetusti vaikeaa lopettaa nuuskaamista Siberialla. Mikäli haluaa vaihtaa nuuskan laillisiin vahvoihin nikotiinipusseihin, kannatta kokeilla Nois Cool Strong nikotiininuuskaa, jossa on nikotiinia 35mg per gramma, eli 17,5mg per pussi. 

Nois Cool Strong vertautuukin hyvin Siberian vahvuuteen. Näihin samoihin kategorioihin voidaan myös verrata Killa ja Pablo nikotiininuuskaa. Kaikki ovat todella vahvoja nikotiininuuskia ja salittuja Suomessa vain lääkereseptillä.