nois nikotiininuuska korvaa odens cold dry nuuskan

Nois nikotiininuuska on oiva korvike Odens Cold Drylle

Odens eli tuttavallisemmin “Denssi” on hyvin tuttu erittäin vahva nuuska meille suomalaisille. On mielenkiintoista että juuri Odens Cold Dry on saavuttanut hyvin vahvan aseman Suomen laittomilla nuuskamarkkinoilla. Me suomalaiset olemme tunnettuja siitä että vain vahvimmat nuuskat kelpaavat meille – ei siis ihme että Odens Cold Dry 22mg nikotiinia sisältävä “ydinjäte” on suosittua erityisesti nuorison keskuudessa

Odens on niin kutsuttu halpisnuuska ja se maksaakin suurinpirtein 25-30 Euroa Haaparannan nuuskatukuissa, esimerkiksi Nuuskakairassa, joka on yksi suosituimmista nuuskatukuista. Kun pimeä Odens ylittää rajan ja saapuu Suomeen, sen hinta tuplaantuukin helposti laittomassa katukaupassa. Pikkurikolliset siis käärivät sievoisen pimeän ansiotulon ja syyllistyvät salakuljetukseen ja veronkiertoon – mikäli ostat Denssiä lukuisista Facebook tai ryhmistä, saatat itse syyllistyä myös rikokseen.

Odens nuuska on myös valmistettu huonommista raaka-aineista kuin muu yleisesti saatavilla olevat nuuskat. Tämän voi huomata Denssin pistävästä hajusta. Pussien harsokangas on myös todella huonolaatuista ja kiekoissa löytyykin yleensä hajonneita pusseja. Emme voi nuuska-asiatuntijoina mitenkään suositella Odens Cold Dry nuuskaa.

Nois Mint nikotiininuuska, joka sisältää 10mg nikotiinia pussia kohden, on oiva tuote kilpailemaan Odenssin kanssa. Vaikka NOIS nuuskassa on puolet vähemmän nikotiinia, mutta se imeytyy verenkiertoon nopeammin ja tehokkaammin kuin tupakalinen nuuska. Tämä johtuu siitä, että nikotiini on sidottu selluloosan sisälle, eikä sen tarvitse imeytyä tupakasta verenkiertoon. Voidaan siis sanoa että paatunut Denssin käyttäjä saa saman potkun, ellei jopa vahvemman Nois nikotiininuuskasta kuin Odenssista.

On tieteellinen fakta, että nikotiininuuskasta nikotiini imeytyy tehokkaammin kuin tavallisesta nuuska. Asiaa on tutkittu paljon ja siitä on lukuisia patentteja. Esimerkiksi British American Tobaccon omistama Niconivum AB, jonka tuotemerkki on Zonnic nikotiininuuska, on lukuisia eri patentteja nikotiinin imeytyväisyydestä. Kun tavallisen nuuskan imeytyväisyys on 20% paikkeilla, on nikotiininuuskassa tämä huomattavasti korkeampi, yleensä 50%-60% paikkeilla. Tällöin nikotiininuuskan käyttäjä, ei tarvitse niin paljon nikotiinia.Tämä onkin juuri Nois nikotiinipussien salaisuus – vähemmällä nikotiinimäärällä, saa käyttäjä nopeamman ja tehokkaamman potkun. Mikäli etsit vielä vahvempaa potkua Odenssille, suosittelemme kokeilemaan Nois Cool Strong 17,5mg nikotiininuuskaa.