miten tilaan nikotiinipusseja suomeen

Tupakaton nuuska – Miten tilaan nikotiinipusseja Suomeen?

Vahvat nikotiinipussit ja niiden tilaaminen (yli 4 mg) on Suomessa täysin luvallista. Paras ratkaisu tuotteiden tilaamiseen on ETA-verkkokaupat. Kaikkihan tietävät, että tavallista nuuskaa ei voi tilata verkosta. Viimeisimmän tuotekehityksen jälkeen Suomen kotimarkkinoilla ovat olleet kovassa kysynnässä tupakoinnin lopetuslääkkeet kuten Zonnic 4mg ja Zonnic 2mg, jotka ovat lobbauksen vuoksi ainoat myynnissä olevat tuotteet. Tästä syystä nikotiinipussien tilaaminen verkkokaupasta on matkustajatuontia lukuun ottamatta ainoa järkevä tapa toimittaa tupakatonta nikotiininuuskaa Suomeen.

Helpoin ja turvallisin tapa tilata nikotiininuuskaa Suomessa on käyttää Snuush.com-sivustoa. Tuotteet toimitetaan nopeasti, ja keskimääräinen toimitusaika on alle 5 työpäivää.

Snuush.com käyttää hankkii tuotteensa vain parhailta valmistajilta – esimerkiksi HRJ Productionin lanseeraama NOIS tuotemerkistö. Tämä toimintaperiaate takaa nikotiinipussien korkean laadun ja kilpailukykyiset hinnat.

Snuush.com verkkokauppa

Snuush.com on perustettu vuonna 2022 alalla vuosia toimineiden ammatilaisten aloitteesta. Missiomme on tehdä Suomesta savuton vuoteen 2030 mennessä. Uskommekin, että tupakattomat nikotiinipussit ovat tulevaisuutta. Ne ovat paljon vähemmän haitallisia terveydelle kuin esimerkiksi perinteinen nuuska tai tupakka. Valikoimastamme löydät varmasti tuotteita, joiden avulla pääset pysyvästi eroon kaikista tupakkatuotteista.

Valikoima Snuush.com verkkokaupasta

Tulimme markkinoille ehkä hieman toisenlaisella konseptilla kuin kilpailijamme. Valikoimassamme on laadukkaita NOIS nikotiinipusseja eri vahvuisina (MINT 10mg ja COOL STRONG 17,5mg.)  Löydät parhaat mintun aromit vain meiltä.

Valitse myymälästämme suosikkimerkkisi ja -maut ja lisää tuotteet ostoskoriin. Kun olet valinnut oikean määrän tuotteita, siirry kassalle. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 100 euron ostoksille. Kassalla annat asiakastietosi ja toimitusosoitteesi. Posti toimittaa lähetyksesi kotiin tai lähimpään pakettiautomaattiin vain 3-5 arkipäivän kuluessa.  Vahvoja nikotiinipusseja voi tilata enintään kolmen kuukauden käyttötarvetta vastaavan määrän kerrallaan. Nikotiinin annostus määräytyy reseptin pohjalta.Voit maksaa turvallisesti omassa verkkopankissasi Zimplerin tarjoaman palvelun avulla.