nois cool strong 35

Arvostelussa NOIS Cool Strong 35mg nikotiininuuska

Nois Cool Strong 17,5mg nikotiininuuska on sinulle on jos tykkäät erittäin minttuisesta ja freesistä mausta. Nois Cool Strong on myös todella poraava vaihtoehto niille käyttäjille joille muut pussit eivät tuota haluttua porausefektiä. Purkissa on riittoisat 27 nikotiinipussia, joilloin yhden pussin paino on 0,5 grammaa, eli yhdessä grammassa on 35mg nikotiinia. Täten yhden pussin hinta ei todellakaan ole paha, vaan oikeastaan markkinoiden kilpailukykyisin nikotiininuuska omassa luokassaan.

Nois Cool Strong ja nuuska

Nois on nikotiinipussi ja nuuska taas tupakkatuote, joten niitä ei voi sinänsä vertaa keskenään. Toisaalta, testien perusteella Nois Cool Strong nikotiininuuska on täysin eri planeetalta kuin esimerkiksi Denssi tai R42 nuuska. Tämä vaihtoehto on paljon raikkaampi ja maukkaampi kuin tuo ikuinen Denssin väljähtänyt maku. Koska Nois Cool Strongissa on paljon potkua ja porausta sopii se erinomaisesti juuri vahvojen ruotsalaisten nuuskamerkkien korvaajaksi. Lisäksi nuuskasta värjäytyy hampaat ja se aiheuttaa lukuisia erilaisia sairauksia. Tutkimuksissa on todettu, että näitä yhteyksiä ei ole nikotiininuuskassa. Huomioithan kuitenkin, että Nois Cool Strong on erittäin vahva nikotiininuuska, eikä se näin ollen sovellu sinulle jos olet tottunut käyttämään miedompia nuuskia kuin Odens ja Siberia.

Nuuska Nois Cool Strong maku

Testattuna Nois Cool Strongissa on päämakuna erittäin vahva minttu. Laittaessa pussin huuleen tuntee hyvin kuinka minttukristallit pureutuvat makuhermoihin ja aivan kuin olisit matkalla jääkaudelle. Pussin tuntuma on mukavan kostea ja tässä on ehdottomasti otettu huomioon markkinoiden parasta suutuntumaa. Porausta on sitten luvassa todella paljon ja tämä sopiikin hyvin jos olet tottunut käyttämään vahvempia nuuskia kuten Odens Cold Dry, R42 tai Siberia nuuskaa.

Nois nuuska kokemuksia

Kokemukset Nois nuuskasta ovatkin erittäin positiivisä. Paras puoli Nois Cool Strongissa on sen poraus, minttuisuus ja sen halpa hinta. Jos olet tilannut netistä mietoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on max. 4mg maksat kyseisistä tuotteista yli 5. kertaisen hinnan verrattuna Nois Cools Strong nikotiininuuskaan. Miten muka? Lasketaanpa: yhdessä 20 pussin 4mg nikotiininuuska kiekossa on yhteensä 80mg nikotiinia, kun taas Nois Cool strongissa on 27 pussia 17.5mg vahvuudella, eli 472,5 mg nikotiinia. Saat siis samalla rahalla 5,9 kertaisen määrän laadukkainta markkinoilla olevaa tuotetta. 

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa nikotiinipusseja.