Varoitus feikki odenssia liikkeellä

Varoitus: Feikki denssi nuuskaa liikkeellä

Lähiaikoina on ollut paljon liikkeellä feikki Denssi nuuskaa, eli väärennettyä Odens Cold Dry vahvaa nuuskaa. Koska feikki nuuska voi olla hengenvaarallista, blogi-tiimimme päätti ottaa asiasta selvää ja tutkia kyseistä väärennetyn nuuskan verkostoa. Koska nuuska ja nikotiinipussi blogimme on erittäin suosittu, haluamme myös tämän kirjoituksen kautta informoida teitä tästä vaarallisesti feikki Denssi epidemiasta! 

Väärennetty nuuska on hengenvaarallista

Koko keissi on saanut alkunsa noin pari kuukautta sitten kun huomasimme yhden Suomen suosituimman anonyymin keskustelupalstan käsittelevän aihetta feikki Odens Nuuskasta. Eräs nuuskaaja oli ostanut aidoksi luulemaan Odens nuuskaa katudiileriltä 75 eurolla torni ja epäonnekseen huomannut että kyseisessä Odens nuuskakiekossa oli vain 10 pussia ja pussit haisivat todella erilaiselle verrattuna normaaliin Odens nuuskaan. Denssin hajuhan on muutenkin etova ja todella paha, mausta puhumattakaan, mutta nuuskaajaan epäilykset heräsivät. Perehdyimme saatavilla olevaan materiaaliin ja alla on kattava infopaketti väärennetystä nuuskasta

Mitä feikki Denssi on?

Feikki Denssi on nimensä mukaan väärennettyä Odens nuuskaa. On syytä huomioida tarkasti että muutakin väärennettyä nuuskaa on pimeillä markkinoilla. Feikki nuuskaa löytyy kaikista suosituimmista nuuskamerkeistä, kuten R42 punasilmä nuuska, Kapten Mint Extra Stark pussinuuska, Siberia Cold Dry, Knox White Stark sekä kaikki General One tuotteet. 

Testaa – tunnistatko feikki Odens nuuskan kuvasta

Mitä feikki nuuska sisältää?

Feikki Denssi, kuten muutkin väärennetyt nuuskat eivät sisällä läheskään niitä valmistajan lupaamia ainesosia jota oikea nuuska sisältää. Tupakka, jota nuuskassa on saattaa sisältää jämiä erilaisista tupakan jätteistä, itse tupakka ei välttämättä ole edes tupakkaa. Väärennettyä tuotetta ei ole mitenkään tarkastettu, eli se voi olla lähtökohtaisesti ihan mitä tahansa.

Onko feikki denssi tai väärennetty nuuska vaarallista?

Kyllä! Niin oikea nuuska kuin väärennetty nuuska on terveydelle vaarallista. Feikki nuuska voi lisäksi olla hengenvaarallista, koska sen laadusta tai muusta turvallisuudesta ei ole mitään takeita. Emme suosittele missään nimessä väärennetyn nuuskan käyttämistä!

Miksi feikki nuuskaa myydään?

han kuten muissakin tuotteissa, tuoteväärennösten takana ovat rikolliset jotka haluavat hyötyä brändin tunnettavuudesta rahallisesti, omistamatta kuitenkaan itse oikeuksia kyseiseen tuotteeseen. Niin feikki denssi, feikki laukut, feikki viagra tai muut lääkeväärennökset ovat ammattimaista rikollisuutta. Ostamalla väärennettyä nuuskaa tai muita tuotteita, tuet siis suoraan rikollista toimintaa.

Miten voin olla varma että ostamani nuuska ei ole väärennös?

Mikäli ostat nuuska laittomasti katukaupasta, Facebook-, Telegram- tai WhatsApp-ryhmästä et koskaan voi olla täysin varma siitä että tuote on aitoa tavaraa. Mikäli kuitenkin päätät ottaa riskin ja ostaa nuuskaa katukaupasta, tarkkaile ainakin näitä asioita:

  • Miltä nuuskanmyynti-ilmoitus näyttää? On se hyvällä suomenkielellä kirjoitettu
  • Onko laittomalla myyjällä näyttää sinulle kuvia myymästänsä nuuskasta?
  • Esiintyykö myyjä sosiaalisessa mediassa omalla kuvalla ja nimellä?
  • Onko puhelinliittymä prepaid vai löytyykö henkilön tiedot Fonectasta?
  • Suostuuko myyjä vain käteismaksuun, vai hyväksyykö hän esimerkki MobilePay maksun?
  • Suostuuko myyjä tapaamaan sinut julkisella paikalla? Muista että nykyään on yleistä myös tulla ryöstetyksi nuuskakaupoilla
  • Pyydä nähdä tuote ja tarkkaile nuuskakiekon etikettejä ennen maksun suorittamista

Noudattamalla näitä ohjeita, voit pienentää riskiä tulla huijatuksi tai jopa ryöstetyksi. Emme kuitenkaan missään nimessä suosittele sinua ostamaan nuuskaa laittomasti katukaupasta! Mikäli kuitenkin haluat ostaa nuuskaa, muistutamme että sitä on saatavilla laillisesta esimerkiksi Haaparannan nuuskatukuista, kuten Nuuskakairasta tai nuuskaa saa myös laivalta. Muistathan kuitenkin että nuuskaa saa tuoda Suomeen 1kg verran omaan käyttöön. Lahjaksi nuuskaa ei saa tuoda.

Myydäänkö jossain feikki nikotiinipusseja?

Olemme tutkineet tätä asiaa, sillä olemme Suomen luotettavin nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa ja haluammekin sinun tietävän siitä ensimmäiseksi jos väärennettyjä nikotiinipusseja liikkuu markkinoilla. Tämä mahdollista ja uskomuksemme mukaan suosituimmat väärennetyt nikotiinipussit ovat Killa nikotiinipussit, Grant nikotiinipussit ja Pablo nikotiinipussit. Netissä on useita nikotiinipusseja myyviä kauppoja, myös sellaisia jotka myyvät tuotteitansa Suomeen. Olethan aina varovainen tilatessasi nikotiinipusseja verkosta ja suosit vain luotettavia kauppoja, kuten Suomen suosituinta ja luotettavinta Snuush.com nikotiininuuskan verkkokauppaa.

Mistä voin tilata aitoja ja turvallisia nikotiinipusseja?

Meiltä tietenkin! Myymme markkinoiden parhaimmat nikotiinipussit Suomeen. Tunnemme kaikki yhteistyökumppanimme erittäin hyvin ja olemme käyneet heidän tehtailla, joten tiedämme että nikotiinipussit ovat laadukkaita ja turvallisia. Teemme jatkuvasti myös omaehtoista omavalvontaa tuotteidemme osalta. Pidämme mm. tarkkaa kirjaa varastomme lämpötilasta, kosteustasosta sekä hygieniasta varastolla. Teemme myös pistokokeita jokaiseen ostamaamme tuote-erään. Lisäksi jokainen tuote-erä on yksilötasolla jäljitettävissä. Tilaamalla nikotiinipussit Snuush.com kaupasta voit olla varma että tuotteet on tuoretta tavaraa, eikä feikki nikotiinipusseja tule vastaan!

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään PostNord -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.