nuuskan laiton katukauppa rehottaa

Nuuskan laiton katukauppa rehottaa

Korona pandemia sotki hetkellisesti nuuskan laittoman myynnin Suomessa ja nuuskan sekä nikotiininuuskan hinnat nousivat katukaupassa moninkertaiseksi. Nyt pandemian ollessa hallussa ja rajat sekä matkustus on taas auennut, on laittoman nuuskan hinnat katukaupassa hieman laskeneet. Pandemian aikana nuuskatorni saattoi maksaa jopa 100 Euroa. Matkustus onkin huomattavasti lisääntynyt Haaparannan nuuskatukkuihin, erityisesti Nuuskakairaan sekä tietenkin nuuskan hakumatkat laivalle. Tässä tekstissä emme kuitenkaan vertaile nuuskaa haaparannasta, vaan perehdymme tarkemmin nuuskan hintaan laittomassa katukaupassa.

Miten laiton nuuska päätyy Suomeen?

On syytä ymmärtää laittoman nuuskan matka Suomeen. Kaikki alkaa yleensä niin sanotusta nuuskamuulista, joka ajaa Haaparannan nuuskakauppaan autolla ja ostaa esimerkiksi monta laatikkoa Odens Cold Dry nuuskaa. Tämän jälkeen laiton nuuska kuljetetaan autolla rajan ylitse. Monet laittomaan tuontitavaraan ryhtyvät nuuskamuulit käyttävätkin eri rajanylityspaikkoja kuin Haaparannan tullia. Suosituimmat rajanylityspaikat nuuskan tuomisessa ovatkin IKEA Haaparannan parkkipaikka, Haaparannan golfkenttä sekä Pellon rajanylityspaikka. Kun nuuskamuuli tuo nuuskaa yli 1kg verran ja ei omaan käyttöön, syllistyy hän silloin rikokseen. Yleensä nuuskamuuli toimittaa tämän jälkee Odens laatikot paikalliselle tukkurille joka jakaa pienempiä eriä laitonta nuuskaa katukauppialle.

Nuuska katukauppa

Koska meitä kiinnosti tämä aihe niin suunnattomasti, päätimme etsiä käsiimme nuuska diilaavia katukauppiaita ja selvittää nuuskan katukaupan hintatasoa Suomessa vuonna 2022. Lähestyimme nuuskadiilereitä eri sosiaalisen median alustoilla kuten Facebookin nuuskaryhmät, Telegram nuuskakanavat sekä WhatsAppissa erilaisia nuuskaryhmiä. Järkyimme huomataksemme miten paljon laitonta nuuska on tarjolla, eikä diilerit näytä pelkäävän riskejä Tullin kanssa. Pidämme tätä erittäin huolestuttavan ilmiönä – helpon rahan houkutus on aivan liian suuri. Monesti laiton nuuska on vain yhden viestin päässä ja diilerikin hurauttaa autolla kotiovellesi jopa alle tunnissa.

Nuuska hinta katukaupassa

Pyysimme diilereiltä päivän hintaa 1 tornille Suomen suosituimpia nuuskamerkkejä. Listamme koostui siis seuraavista tuotteista: Odens Cold Dry, R42 punasilmä, Kapten Mint Extra Stark, Siberia Cold Dry ja XR Göteborg’s rapé. Nämä nuuskat ovatkin Haaparannan edullisimpia nuuskia joiden hinnat ruotsissa liikkuvat noin 20 euron paikkeilla per torni. Saimme hinnaston yhteensä 5 eri diileriltä ja olemme koostaneet alle kootun hinnaston katukaupan hinnoista.

Odens Cold Dry 160g 70€

Kapten Mint Extra stark 70€

Offroad Frosted white  65€

Lundgren Norrland 80€

Lundgren Västkusten 80€

R42 Red Licorice 65€

Ettan Portion 85€

Kapten melon Extra stark 70€

Xr Göteborg Rape Slim White Strong 70€

Xr general slim white 70€

Siberia Cold Dry 75€

Offroad Frosted 65€

Chainsaw Cold Dry White 65€€ 

Knox Blue Stark White 70€

Lundgren Skåne Stark 80€

R42 Peppermint 65€

R42 Superstrong 65€

R42 Cool Mint 65€

R42 Superstrong Classic 65€

Knox Extra Stark White 70€

Hinnat ovat todellakin todella korkeita ja ihmettelemmekin että ihmiset suostuvat ostamaan nuuskaa katukaupassa tälläisillä hinnoilla. Koska nuuska on laitonta Suomessa, ei sitä voi laillisesti ostaa Suomessa, mutta onneksi on muita laillisia vaihtoehtoja kuten nikotiinipussit joiden ostaminen verkkokaupasta Suomeen on laillista.

Nikotiinipussit hinta katukaupassa

Huomasimme myös tutkimusta tehdessämme, että useilla diilereillä oli myös myynnissä nikotiinipusseja. Diilerit tarjosivat hinnastossaan pelkästään yli 4mg:n vahvoja nikotiinipusseja. Suosituimmat nikotiinipussit olivat katukauppiaden listalla selkeästi Lyft nikotiinipussit, Killa nikotiinipussit, VELO nikotiinipussit ja Volt nikotiinipussit.

Killa Cold Mint 70€

Killa Melon 70€

Lyft Ice Cool 85€

Lyft Freeze Mint 85€

VELO Urban Vibe 85€

Klint Freeze Mint Slim 75€

VELO Lime 85€

VOLT Deep Freeze 75€

VOLT Dark Frost 75€

VOLT Frosted Apple 75€

VOLT Cool Crisp 75€

Tästä voimme todellakin todeta että nikotiinipussit ovat myös löytäneet laittomat markkinat Suomessa. Kun vertaillaan hintoja laittomien katumyyjien ja laillisen Snuush.com verkkokaupan kanssa, voimme selkeästi huomata että Snuush.com myy sinulle vahvat nikotiinipussit paljon edullisemmin ja täysin laillisesti. Tämän takia halusimme luoda teille Suomen ensimmäisen vahvoja nikotiinipusseja laillisesti Suomeen myyvän yrityksen. Ethän tue harmaata taloutta, sillä siitä jää myös verot maksamatta Suomeen.

Nikotiinipussit netistä

Voit tilata nikotiinipusseja laillisesti Suomeen Snuush.com verkkokaupasta. Meillä on Suomen suurin valikoima vahvoissa nikotiinipusseissa ja toimitamme ne sinulle Suomeen erittäin nopeasti. Kokemukset nikotiinipusseista ovatkin huippuluokkaa ja kasvava asiakaskuntamme on arvostellut meidät todella korkealle. Toimintamme perustuu täysin Tullin ja Fimean ohjeistukseen.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa.