nuuska uutuudet kesän 2022 uudet tuotteet

Nuuska uutuudet – Kesän 2022 uudet tuotteet

Kesä 2022 tuo lukuisat nuuska uutuudet markkinoille. Näihin uutuuksiin pääsimme tutustumaan Swedish Match Storessa Ruotsin Tukholmassa. Swedish match on julkaissut lukuisia uusia nuuskia kesälle 2022, josta nyt ensimmäisenä Suomessa raportoimme. Toisessa blogissamme voit lisäksi tutustua yksityiskierrokseemme Swedish Match Storessa, jossa ystävällinen myymäläpäällikkö Johan piti meille privaatin tutustumisen ruotsalaisen nuuskan saloihin.

Nuuskatiimimme halusi tehdä erityisreissun Ruotsiin tutustumaan kesän uutuusmakuihin joita kannattaa ilman muuta ostaa, mikäli matkustat kesän aikana Ruotsiin tai nikotiinipussit ovat sinulta loppuneet, etkä jaksa odottaa Snuush.comin nopeata 3-5 päivän toimitusta. Saapi kuitenkin nähdä kuinka monta näistä uusista nuuskamauista pääty laivan nuuska valikoimaan tai Suomen laittomille ja pimeille nuuskamarkkinoille. Valitsimme tähän blogiin 5 erittäin mielenkiintoista pussinuuska uutuutta jotka suosittelemme testaamaan mikäli et ole aikaisessa lopettamaan nuuskaamista nikotiinipussien avulla.

Göteborgs Rapé nuuska

Götenborgs Rapé on erittäin laadukas ja perinteinen ruotsalainen nuuska. Tämän kesän nuuska uutuudet sisältävät todella mielenkiintoisen ja makuvivahteikkaan Göteborgs Rapé Fläderbris. Nuuskan makuprofiilina fläder, eli seljankukka höystettynä sitruunalla. Fläderbris tarkoittaa seljankukan tuulahdusta ja voimmekin todeta että tätä seljankukan makua löytyy tuotteesta erittäin riittoisasti. Sitruuna tuo mukavan lisähöysteen nuuskan makuun, mutta tämä on oikeastaan hyvin kaksipiippuinen asia – sitruuna on hyvä mauste mutta se tuo välillä liikaa kirpeisyyttä ja analyysimme mukaan vähempi sitruuna tekisi tästä nuuskasta paremman.

Toisaalta, Göteborgs Rapé Fläderbris on paljon parempaa kuin esimerkiksi Odens Cold Dry nuuska ja tämä nuuska tuo erittäin mielenkiintoisen maun premium nuuskia arvostavalle ihmisille. Annamme toki miinusta suhteellisen kalliista hinnasta joka oli 65 SEK joka on Euroissa reilut 6€.

Ettan Vit Portion

Ettan Vit Portion nuuska ei ole uusi nuuskamerkki ja Ettan onkin Ruotsin vanhin nuuska. Syy miksi halusimme ottaa Ettan Vit Portion nuuskan arvosteluun mukaan, on se että Ettan täyttää 200-vuotta tänä vuonna, eli Ettan juhlii vuotispäiviään. Ettan sai alkunsa vuonna 1822 kun herra nimeltä Jacob Fredrik Ljunglöf perusti kyseisen merkin. Ettan Vit Portionia on ollut markkinoilla jo parin vuoden ajan, mutta kyseinen purkki on Ettan Vit Portion Jubileum erikoiserä ja rajattu tuote. Kyse on siis ehta alkuperäistä Ettanista mutta purkin design on uusittu. Varma ja hyvä tuote perinteinen tuote siis. Maku on ehtaa Ettania eikä tähän makuun pety, jos tykkää perinteisen ruotsalaisen nuuskan mausta.

Swedish Match Small Batch No: 25 Electonic nuuska

Kyseessä on siis Swedish Matchin oma artesaaninuuska joita tuotetaan vain pieniä eriä. Tämä numero 25 on siis verrattavissa pienpanimo-oluisiin, joita siis tuotetaan vain pieni määrä jonka jälkeen nuuskaa ei ole enää saatavilla. Swedish Match kuvailee tämän artesaaninuuskan erää numero 25 seuraavasti: hapan ja hieman makea maku, jossa aavistus sitrushedelmien kuorta, katajanmarjoja, mausteita ja greippiä.

Small Batch 25 nuuska on mielestämme tervetullutta pienerää isojen nuuskamerkkien kuten Siberia Cold Dry nuuska, tai vahvan R42 nuuskan rinnalle. Maultaan näitä ei voida mitenkään verrata keskenään. Artesaaninuuskaa voidaan toisin verrata hyvin nikotiinipussieihin. Monet nikotiinipussit ovat pienten valmistajien tuotoksia ja kyseisiä makuja on markkinoilla saatavilla vain rajoitettu määrä. Mikä olet pienpanimo-oluiden ystävä, suosittelemme kokeilemaan tätä hipsternuuskaa. Toisaalta, artesaaninuuskat ovat kalliita, kuten pienpanimo-oluet joten joudut maksamaan tästä kalliolaisesta makuelämyksestä reilut 75 Ruotsin Kruunua.

One Orange Nuuska

General One Orange on uusi nuuska Generalin One perheen tuotevalikoimassa. One tuoteperhe on tunnettu edullisesta suhteellisen laadukkaasta käyttönuuska joka ei ole premiumnuuska on mutta on suhteellisen laadukas tuote. General One nuuskaa myydään pääsääntöisesti ruotsinlaivoilla, tämä onkin monen vakio nuuska nuuskanhakumatkoilla Ruotsiin.

ONE Orange on kevyt ja hapan nuuska, jossa on vivahteita tyrnistä, hibiskusta, sitrusta ja teetä. Tupakka on jauhettu suuriksi ja pehmeiksi rakeiksi, jotka ovat kuivia pinnaltaan ja kosteat sisältä. Tämä antaa alhaisen nikotiinivirtauksen ja kestävän maun vapautumisen. Kyseessä siin onkin hyvin mieto nuuska, toisin kuin nikotiinipussit jossa maku ja nikotiini vapautuu nopeammin.

One Lila Nuuska

General One Lila nuuska on mielenkiintoinen kombinaatio salmiakkia, lakritsia ja hippusellinen pippuria. Nuuska on ainakin testaajien mieleen sopii makuprofiililtaan hyvin suomalaiseen makuun. Monet nikotiinipussit sisätävätkin nykyään laksritsia makuaineena ja tässä onkin haettu samanlaista fiilistä kyseisen nuuskan suhteen.

Swedish Match Storen ystävällinen myymäläpäällikkö Johan kuvaili One Lila nuuskaa seuraavilla sanoilla: ONE Lila on mausteinen nuusa, jossa on vivahteita orvokeista, salmiakista ja bergamotista sekä ripaus pippuria ja makeaa lakritsia. Uskomme että One Lilasta tulee suosittu nuuska Suomen laittomilla nuuskamarkkinoilla sillä ainakin makuprofiili osuu loistavasti testiryhmämme makuhermoon. Odotamme innokkaasti milloin jokin nikotiinipussivalmistaja kopio tämän maun vahvoihin nikotiinipusseihin.

Tack och adjö – lue lisää Swedish Match Storen arvostelusta seuraavassa blogissamme! Katso myös alta parhaimmat nikotiinipussit nuuskan tilalle!

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.