nois spearmint arvio

Nois Spearmint – tuttu maku uudella twistillä

Nois Spearmint 20mg nikotiinipussit, eli suomeksi vihermintun makuiset pussit on todella hyvänmakuinen uusi lisäys Noisen laadukkaaseen nikotiinipussiperheeseen. Spearmint on makuna hyvin tuttu ja turvallinen. Monet erehtyvätkin ja luulevat että spearmint on piparminttu, mutta asia ei näin ole – kyseessä on tosiaankin viherminttu, joka on piparminttua hieman miedompi mintun alalaji. Nois Spearmint nikotiinipusseissa on vahva poraus, paljon vahvempi kuin esimerkiksi Nois Blackcurrant tai Nois Mango Mint nikotiininuuskassa. Tämä tuote siis soveltuu poraavan nikotiinipussien ystäville. Poraus ei kuitenkaan ole yliampuvaa ja se on hieman miedompi kuin esimerkiksi Nois Strong Cool nikotiinipusseissa. Yhdessä nuuskakiekossa on rehdit 22 pussia joiden yksittäinen paino on 0,5g, jolloin yhden pussin nikotiinisisältö on 10mg. 

Nois Spearmint maku

Mikäs muukaan tässä tulee parhaiten kuvaamaan Nois Spearmintin makua kuin Jenkki purkka. Tuo nuoruudesta omaksuttu ihanan minttuinen maku herää uudestaan eloon Nois Spearmintin ansiosta, mutta paljon paremmassa muodossa. Viherminttu onkin loistava mauste nikotiininuuskalle, sillä se luo uuden ulottuvuuden makunuuskalle. Nois Spearmintin lähin kilpailija ruotslaisissa nuuskamauista on ehdottomasta Catch Spearmint mininuuska, toki ilman tupakan eltaista makua. Nois on hyvin samankaltainen kuin huippusuosittu Shiro 01 Fresh Mint nikotiininuuska, mutta pussit ovat Noisella paljon laadukkaamman tuntuiset. Tämä onkin yksi syy siihen miksi Shiro tuoteperhettä ei Snuush.com verkkokaupan valikoimissa ole, sillä Snuush haluaa tarjota vain parhaita tuotteita Suomeen. 

Nois Spearmint nikotiinipussista löytyy myös enemmän potkua kuin esimerkiksi Killa Spearmint tuotteesta, sekä pussit ovat paljon kosteampia kuin Zyn Spearmint nuuskassa. Nordic Spirit Spearmint pussiin taas verratessa, Nois nuuskassa on voimakkaampi mintun maku, eivätkä pussit ovat yhtä litteitä. Jos etsit vahvempaa ja minttuisempaa tuotetta suosittelemme esimerkiksi Nois Cool Strong nikotiinipussia, tai jos marjaisat nikotiinipussit on mieleesi, niin  Nois Balckcurrant nuuskaa joka sopii hyvin myös vähän miedommista tuotteista pitäville.

Nois Spearmint kokemuksia

Fiilis Nois Spearmint nuuskasta onkin todella kova. Tuote on tosi tykki ja erittäin makoisa. Parhaimpia puolia Nois Spearmintissä on sen raikas minttuisuus, poraus ja sen halpa hinta. Jos olet tilannut netistä mietoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on max. 4mg maksat kyseisistä tuotteista yli 2.5. kertaisen hinnan verrattuna Nois Spearmint nikotiininuuskaan.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.