nois blackcurrant sai mahtavat arviot tiimiltä

Nois Blackcurrant sai mahtavat arviot tiimiltä

Nois Blackcurrant 16mg nikotiininuuska, eli mustaherukan makuinen nikotiinipussi, on sinulle jos tykkäät erittäin marjaisesta ja mehukkaasta mausta. Nois Blackcurrant on keskitasolla poraava vaihtoehto niille käyttäjille jotka hakevat lievää poraamista mutta arvosta marjamaista makua. Purkissa on reilut 22 nikotiinipussia, joilloin yhden pussin paino on 0,5 grammaa / 8mg nikotiinia, eli yhdessä grammassa on 16mg nikotiinia. Nois Blackcurrant sopii hyvin henkilöille joille 4mg nikotiinipussit ovat liian mietoja, mutta nikotiinin määrä ei ole yliampuvaa. Yhden pussin hinta ei todellakaan ole paha, vaan oikeastaan markkinoiden kilpailukykyisin makunikotiininuuska omassa luokassaan.

Nois Blackcurrant maku

Testattuna Nois Blackcurrantissa on päämakuna mustaherukka. Tämä Suomessakin hyvin tunnettu marja on tuttu jokaiselle mummon marjamehuista sekä sinä kirpeänä pienenä lisänä erilaisissa piiraissa ja herkuissa. Maku jäljittelee myös hyvin paljon Finrexin Neo Mustaherukan makua. Laittaessa pussin huuleen tuntee hyvin kuinka marjainen, ehkä jopa hieman miellyttävällä tavalla kirpsakka maku pureutuu makuhermoihin. Maku on lähellä Skruff Tranbär Extra Stark nuuskaa, mutta ilman nuuskan ominaista pahaa makua. Tuotteen maku on huomattavasti parempi ja autenttisempi kuin esimerkiksi 77 Pouches Blackcurrant joka on tuotteen lähin kilpailija nikotiinipussimarkkinoilla. Pussin tekstuuri on mukavan kostea ja tässä on ehdottomasti otettu huomioon markkinoiden paras suutuntumaa. Tämä sopiikin hyvin jos olet tottunut käyttämään muita marjaisia nikotiininuuskia. Jos etsit vahvempaa tuotetta suosittelemme esimerkiksi Nois Cool Strongia joka sopii hyvin vahvempien nuuskia kuten Odens Cold Dry, R42 tai Siberia nuuskan käyttäjille.

Nois Blackcurrant ja nuuska

Nois Blackcurranti nikotiinipussia ei voi suoranaisesti vertaa nuuskaan. Lähimpänä nuuskan vastikkeena voidaan mainita erilaiset makunuuskat kuten esimerkiksi Skruff Tranbär Extra Stark, jossa on muuten tismalleen saman verran nikotiinia kuin Nois Blackcurrantissa. Voidaankin sanoa että Nois Blackcurrant ei ole lähellekkään perusnuuskan väljähtynyttä ja ummehtunutta hajua ja makua. 

Nois nuuska kokemuksia

Kokemukset Nois nuuskasta ovatkin erittäin positiivisia. Paras puoli Nois Blackcurrantissa on sen hienostunut poraus, marjaisuus ja sen halpa hinta. Nois Blackcurrant nikotiininuuska on oiva tapa lopettaa tupakointi ja nuuskaaminen, sillä mustaherukan maku jäljittelee pitkälti Nicorette Berry Mint suusumutetta. Jos olet tilannut netistä mietoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on max. 4mg maksat kyseisistä tuotteista yli 2. kertaisen hinnan verrattuna Nois Blackcurrant nikotiininuuskaan. 

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä  on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa nikotiinipusseja-