nois mango mint

Nois Mango Mint – todellinen makukimara

Nois Mango Mint 12mg nikotiininuuska, eli trooppisen mangon ja vivahteikkaan mintun makuinen nikotiinipussi, on sinulle on jos kesäisestä ja trooppisesta mausta. Nois Mango Mint on medium tasolla poraava nikotiininuuska, jossa mintun vivahde aiheuttaa porauksen ikenissä. Tämä tuote sopii niille käyttäjille jotka hakevat lievää poraamista mutta arvostavat mehukasta ja kesäistä makua – ei muuta kuin uikkarit jalkaan ja lähimpään kylpylään tai Ibizalle bailaamaan! Kiekossa on riittoisat 22 nikotiinipussia, joilloin yhden pussin paino on 0,5 grammaa / 6mg nikotiinia, eli yhdessä grammassa on 12mg nikotiinia. Nois Mango Mint sopii hyvin sinulle, jos 4mg nikotiinipussit ovat liian mietoja, mutta et hae nikotiinin määrässä Odens Cold Dry tyylistä yliannostusta. Yhden pussin hinta ei todellakaan päätä huimaa, vaan se on rehellisesti sanottu todella edullinen. 

Nois Mango Mint maku

Kesä, uimahousut ja makukimara – siinä Nois Mango Mintin maku hyvin kiteytettynä. Nois Mango Mintin on päämakuna on vastapoimittu troopillinen mango sekä aistittavana vivahteita mintusta, sekä muista trooppisista hedelmistä. Mausta löytyy myös hieman passionhedelmän kirpsakkuutta. Mango on meille kaikille hyvin tuttu hedelmä ja useimmathan meistä saavat siihen ensikosketuksen jo vauvana hedelmäsoseiden muodossa, siitä sitten seuraavaksi Passoa liköörin muodossa – makureseptorimme ovat siis hyvin tottuneet tähän. Maku jäljittelee myös hyvin paljon mangosorbetin ja Solero-jäätelön makua. Ampuessasi pussin yläpeltiin, tuntee kesän lämpimät päivät ja auringon hyväilyn. Makua ei voi verrata ruotsalaisiin nuuska merkkeihin, mutta maku on todella lähellä laadukasta Lyft Tropical Breeze nikotiininuuskan makua tai Loop Mango Tango nikotiininuuskaa. Tuotteen maku on huomattavasti parempi ja autenttisempi kuin esimerkiksi Dope Ice Mango 4mg nikotiininuuskaa josta jää imelä jälkimaku. Nois Mango Mintin tekstuuri on mukavan hedelmäisen kostea ja tässä on otettu huomioon markkinoiden paras ientuntuma. Tämä sopiikin hyvin jos olet tottunut käyttämään muita hedelmäisiä meitoja 4mg nikotiininuuskia. Jos etsit vahvempaa ja marjaisaa tuotetta suosittelemme esimerkiksi Nois Blackcurrant nikotiinipussia, tai jos minttu on mieleesi, niin Nois Cool Strongia joka sopii hyvin vahvempien nuuskia kuten Odens Cold Dry, R42 tai Siberia nuuskan käyttäjille.

Nois nuuska kokemuksia

Kokemukset Nois Mango mint nuuskasta ovatkin erittäin positiivisia. Paras puoli Nois Mango Mintissä on sen hienostunut minttuisuus joka jää hyvin taustalle, vahva hedelmäisyys  ja sen halpa hinta. Jos olet tilannut netistä mietoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on max. 4mg maksat kyseisistä tuotteista yli 1,5. kertaisen hinnan verrattuna Nois Mango Mint nikotiininuuskaan.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.