tupakkakauppa nikotiinipussiot ja tupakkatuotteet 2022

Tupakkakauppa – nikotiinipussit ja tupakkatuotteet 2022

Tupakkakauppa ja nikotiinipussit ovat yhtälö jota ei olla vielä tavattu Suomessa. Koska tupakkakauppa myy pelkästään tupakkatuotteita, joita nikotiinipussit eivät ole, täten niitä ei myöskään voida myydä Suomen tupakkakaupoissa.

Tupakkatuotteet ovat ajettu ahtaalle Suomessa, koska ne aiheuttavat kiistatta monia kansanterveydellisiä haittoja sekä kustannuksia sairaanhoitoon ja turhia ennenaikaisia kuolemia. Uusi tupakkalaki 2022, kiristin tupakkatuotteiden saatavuutta, valvontaa sekä listasi markkinoilla olleita uusia tuotteita tupakkatuotteiksi, esimerkiksi makukortit joilla maustetaan savukkeita.

Tupakkatuotteita ovat mm. savukkeet, sätkätupakka, sikarit, nenänuuska, minisikarit, cigarillot, rizlat, sähkösavukkeet ja niiden nikotiini sisältävät nesteet, kertakäyttöiset vapet, makukortit, sekä erilaiset tupakointivälineet. Nikotiinipussit eivät ole tupakkatuotteita, vaan vahvuudesta riippuen joko itsehoito- tai lääketuotteita, joita saa tuoda Suomeen tuontiluvalla, esimerkiksi reseptillä.

Niin kutsuttuja vanhan liiton tupakkakauppoja ei ole enää montaa hengissä. Snuush.com päätti ottaa selvää Suomen legendaarisista tupakkakaupoista. 

Töölön Sikarikauppa

Töölön Sikarikauppa on varmasti yksi Helsingin legendaarisimmista paikoista sikarien ja nenänuuskan ystäville. Kauppa on ollut samalla sijainnilla Töölössä jo vuosikausia ja onkin saavuttanut kulttisuosion töölöläisten keskuudessa. Kaupalla ei ole kilpailua alueella joten se on saanut olla vuosikausia alueen ainoa tupakkakauppa.

Kauppa on suhteellisen pieni kooltaan, mutta valikoima on todella laaja ja kauppaa pitää ammattitaitoinen henkilökunta. Valikoimaa löytyy aina harvinaisista sikareista nenänuuskaan, josta tämä paikka on varsin tunnettu. Huhujen mukaan nenänuuska on tultu hakemaan pidemmällekin. Valitettavasti nikotiinipussit eivät ole valikoimassa Suomen lainsäädännön takia. Töölön Sikarikauppa sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 32, Helsinki.

Havanna Aitta Tupakkakauppa Helsinki

Toinen Helsingin legendaarisista paikoista on tietenkin Havanna Aitta. Tämä klassinen tupakkakauppa on perustettu vuonna 1985 ja onkin palvellut helsinkiläisten tarvetta laadukkaille sikareille jo huikeat 37 vuotta. Tämä onkin hieno saavutus kaupalle joka operoi hyvin haastavassa liiketoimintaympäristössä.

Havanna Aitta sijaitse aikaisemmin Aleksanterinkadulla Helsingissä, aivan Aleksi 13 vastapäätä. Helsingin keskustan merkittävimpänä kauppakatuna, Aleksanterikatu on kuitenkin viimevuosina autioitunut, joten Havanna Aitalle oli myös luontevaa vaihtaa sijaintia. Havanna Aitta sijaitsee nykyään vain kivenheiton päässä alkuperäisestä paikastaan, Kasarminkatu 23, Helsinki.

Tupakkakauppa Turku

Turku Tobacco Shop on Turun suosituin tupakkakauppa. Löydät valikoimasta erilaiset tupakkatuotteet ja palvelu on saanut paljon kehuja turkulaisten tupakkatuotteiden käyttäjien keskuudessa. Nikotiinipussit ja nuuska eivät ole tämän kaupan valikoimassa. Tupakkakauppa sijaitsee osoitteessa Linnakatu 8, Turku – aivan Turun keskustassa.

Tampere Tupakkakauppa

Tampere Tobacco Shop tupakkakauppa palvelee tamperelaisia tupakkaan liittyvissä asioissa. Tampereella ei ole paljon tupakkakauppoja johtuen siitä että nikotiinipussit ja niiden tilaaminen Suomeen ovat yhä enemmän kasvattaneet suosiota Tampereella sekä muualla Pirkanmaalla. Tämän takia alueella on tupakkatuotteiden käyttö on vähentynyt kiitettävästi. Tämä vaikuttaa myös alan kauppojen lukumäärään koska asiakkaat vähenevät.

Löydät Tampere Tobacco Shopista kaikki tarvittavat tupakkatuotteet, mm laadukkaat sikarit. Kaupassa on asiallinen, osaava ja mukava henkilökunta. Mitä ikinä asiasi koskee liittyen tupakkatuotteisiin, he osaavat auttaa ja neuvoa. Tupakan markkinointi on kiellettyä ja tämän johdosta kauppa ei kuitenkaan voi antaa suoria tuote-ehdotuksia.

Tupakkakaupat Lahti

Lahti, tuo Suomen paheiden Chicago, tarjoaa muutamia alan erikoisliikkeitä. Tupakkakauppa joka Lahdessa on käymisen arvoinen on Cigar Store Lahti. Kauppa sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja Lahden rautatieasemalta sekä torilta on helppo kävellä muutamassa minuutissa paikalle.

Kaupunki tunnetaankin ympäri Suomea erilaisten paheiden kaupunkina, mutta onneksi nikotiinipussit ovat kasvattaneet suosiota haittojen vähentämisenä Lahdessa. Cigar Store Lahti tarjoaa sinulle kuitenkin laajimman valikoiman tupakkatuotteita jos et ole kiinnostunut vähentämään tupakasta aiheutuvia haittoja.

Oulu Tupakkakauppa

Oulusta on lyhyt matka Haaparantaan ja tämän takia laadukas tupakkakauppa on harvinaisuus. Tupakka-aitta Oulu kuitenkin palvelee sinua ammattitaitoisesti jos nikotiniipussit tai nuuska on loppunut ja haluat jatkaa tupakkatuotteiden käyttöä. Valikoimasta löytyy tavallisia savukkeita, sikareita ja muita tupakkatuotteita. Erittäin ystävälline ja amattitaitoinen palvelu.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä reseptillä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään PostNord -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.