nuuskan tuonti suomeen ja sen rajoitukset

Nuuskan tuonti Suomeen 2022 – Miten rajoitukset ja hinnat reagoivat koronaan vuonna 2021

Nuuskan tuonti Suomeen on ollut suosittu harrastus monille jo useiden vuosien ajan. Korona-aikana suomalaisella nuuskan ystävällä onkin ollut vain kaksi vaihtoehtoa ostaa lisää huulentäytettä. Nikotiinipussit netistä tai zonnic purkki lähimmältä ärrältä. Ruotsin raja on ollut tiukasti suljettuna, joten nuuskan laillinen tuonti Suomeen on ollut lähes mahdotonta. Haaparantaan tai Tukholmaan ei oikein ole päässyt matkustamaan laivalla tai autolla ilman pätevää syytä.

Nuuska on savuton tupakkatuote, joka on valmistettu nikotiinia sisältävästä tupakasta. Toisaalta nikotiininuuskapussit eroavat nuuskasta siinä, että ne eivät sisällä lainkaan tupakkakasvia, mikä tekee niistä paremman vaihtoehdon haitan lievittämisen näkökulmasta. Suosittelemme nuuskan lopettamista nikotiinipussien avulla, joita voi tilata laillisesti Suomessa

Nuuskan tuonti ja Tulli – kuinka paljon nuuskaa (kuinka monta tornia) saa tuoda Suomeen kerrallaan?

Moni ihmettelee, kuinka paljon nuuskaa saa tuoda Suomeen laillisesti ja miten Tulli valvoo tätä. Vastaus tähän kysymykseen on, että voit tuoda Suomeen kilon nuuskaa per päivä. Tämä on nuuskan tuontikiintiö, jota Tulli noudattaa tiukasti. Tämä tarkoittaa keskimäärin noin 46 purkkia pussinuuskaa tai 23 purkkia löysää nuuskaa “lös snus.”

Toisaalta, jos kyse on enemmän siitä, kuinka paljon nuuskatorneja voidaan tuoda, eli mikä on nuuskan tornituonnin raja, niin vastaus on, että määrä vastaa noin kahta tai neljää tornia nuuskaa riippuen yksittäisen kiekon painosta.

Kuinka paljon nikotiininuuskaa voidaan tuoda maahan ja miten tuonti toimii?

Nikotiininuuskaa, jonka nikotiinipitoisuus on alle 4 mg pussia kohden, voidaan tuoda laillisesti maahan ilman rajoitusta. Myös yli 4mg nikotiinipusseja voidaan tilata niin paljon, kuin haluat.

Mikä on paras nikotiinipussi korvaamaan perinteisen nuuskan?

Snuush.com -kaupassa on useita tuotteita, jotka ovat auttaneet monia nuuskan käyttäjiä vaihtamaan parempaan ja vähemmän haitalliseen nikotiinipussiin, jotka on tilattu Suomeen laillisesti.

Tunnetun valmistajan Killan nikotiinipussit ovat ylivoimaisesti suosituin nikotiinipussi nuuskan tilalle. Tämä tuote maistuu herkulliselta mintulta ja tuntuu erittäin hyvältä huulilla ison 0,8g pussin ansiosta, purkissa on 30 pussia.

Muita hyvin suosittuja nuuskan vaihtoehtoja myymälässämme ovat NOIS MINT 10mg ja NOIS COOL STRONG 17,5mg nikotiinipussit.

Nikotiinipussien edut:

  • Valittavana on monia makuja ja merkkejä.
  • Myymme vain suurten, tunnettujen nuuskavalmistajien merkkejä.
  • Pussi on koostumukseltaan, kuten nuuska.
  • Nikotiini tehokkaasti pitkän ajan kuluessa.
  • Löydät myös tuotteita feminiinimpään makuun verkkokaupastamme
  • Tuontinuuska ja harmaa talous eivät ole varteenotettava vaihtoehto nikotiinipusseille – tilaa tuotteet siis laillisesti

Vieraile verkkokaupassamme nähdäksesi koko tuotevalikoimamme. Valitse haluamasi tuote ja sopiva määrä. Tuote siirtyy ostoskoriin ja voit maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksille!

Voit olla täysin rauhallisin mielin, että ostoksesi eivät jää Tullin haltuun, sillä vahvojen tai mietojen nikoitiinipussien tilaukselle ei ole rajaa. Tilauksesi toimitetaan kotiisi 3-5 arkipäivän kuluessa. Toimituksen hoitaa Posti. Saat tilauksen seurantanumeron sähköpostiisi. On täysin laillista tilata ja ostaa nikotiinipusseja Suomesta jos siihen löytyy tuontilupa – kuten esimerkiksi resepti!

Nikotiininuuskan verkkohinta verrattuna suomalaiseen nuuskan tuontiin

Nikotiininuuska kiekon hinta kotiin toimitettuna on noin 5,50 euroa. Tämä on siis halpa vaihtoehto Zonnicille, jota myydään Suomessa apteekeissa ja kioskeissa paikasta riippuen jopa 7 eurolla per purkki.

Haluamme painottaa ettemme suosittele nuuskan salakuljettamista kenellekään. Saatat saada kovat sakot, rikosrekisterimerkinnän. Et tiedä myöskään tuotteen lähdettä, tai onko kylmäketju katkennut ja tuote pilaantunut.

Useimmat Facebook ja Telegram-nuuskamyyjät ovat nuoria opiskelijoita, jotka ottavat suuren riskin nuuskaa myydessään. Kiinni jääminen johtaa aina valtaviin veroseuraamuksiin ja sakkoihin. Auto voidaan myös takavarikoida rikoksentekovälineenä valtiolle.

Viime vuonna takavarikoitiin ennätysmäärä nuuskaa, lähes 7 000 tonnia. Suosittuja tuotemerkkejä takavarikoiduissa lähetyksissä olivat R42 nuuska, Kapten Mint, Pablo Nuuska ja Siberia nuuska. Isompia nuuskalähetyksiä salakuljetetaan Suomen markkinoille pääosin rajan yli Haaparannasta Tornioon. Korona-rajoitusten aikaan nuuskaa salakuljetettiin rajan yli myös veneellä. Itse asiassa nuuskan maahantuonti ja siitä johtuvat sakot ovat nykyään hyvin yleisiä esimerkiksi nuorten keskuudessa.

Nuuskan luvattomaan tuontiin Suomeen on tarjolla paljon parempia vaihtoehtoja

Tupakointi ei ole varteenotettava vaihtoehto nuuskaamiselle, sillä tupakointi on todella haitallista terveydelle ja se on kallista (paljon nuuskaakin haitallisempaa). Sinun tulisikin lopettaa tupakointi ja nuuskan käyttö nikotiinipusseilla. Nikotiinipusseissa on nikotiinin tulevaisuus.

Nuuskan tuonti – usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon torninuuskaa Ruotsi voi tuoda?

Nuuskaa voidaan matkustajatuonnissa tuoda enintään yhden kilon verran päivässä Suomeen. Tämä vastaa noin kahta tornia irtonaista nuuskaa tai neljää tornia pussinuuskaa.

Miten Tulli valvoo tuontirajoituksia?

Yleensä vain satunnaisotannalla. Koronan vuoksi Tullin oli helpompaa valvoa kaikkea matkustajaliikennettä erittäin tehokkaasti ja tarkasti.

Miten nuuskan tuonti Venäjältä toimii?

Nuuskan tuonti Venäjältä on ollut mahdotonta useiden vuosien ajan. Nuuskaa ei saa myöskään myydä Venäjällä. Lisäksi emme suosittele matkustamaan Venäjälle pimeän nuuskan perässä maailman poliittisesta tilanteesta johtuen.

Mitkä ovat sakot nuuskan laittomasta maahantuonnista?

Kaikki riippuu salakuljetettavan nuuskan määrästä. Kyse voi olla vain päiväsakoista ja nuuskatakavarikosta, ellei määrä ole huomattava.

Mitkä ovat tupakan tuontia koskevat määräykset Virosta?

Virosta voi tuoda omaan käyttöön enintään 10 askia tai 200 savuketta päivässä.

Onko Suomeen mahdollista tilata nikotiinipusseja verkosta?

Kyllä vain. Esimerkiksi ilman rajoitusta nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja voi tilata ETA – verkkokaupoista omaan käyttöön haluamansa määrän.