nuuskan tuontiin Suomeen 2022 vaikuttaa myös bensan hinta.

Nuuskan tuonti Suomeen 2022 – ennätys kallis bensa

Nuuskan tuonti Suomeen on vaikeutunut ja kallistunut huomattavasti ennätys kalliin polttoaineen takia mikä maksaa jo uskomattomat 2,50€ litralta. Maaginen 3€ polttoaineen litrahinta ei ole sekään enää kaukana. Nuuskan hakeminen Haaparannan nuuskatukuista on nyt kalliimpaa kuin koskaan ja se näkyy myös nuuskan laittomilla markkinoilla Suomessa. Laiton nuuska maksaa pimeillä katumarkkinoilla enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Koska bensa on Suomessa tällä hetkellä Euroopan kalleinta, näkyy se luonnollisesti kaikessa kuljetusta vaativissa hyödykkeissä, myös laittomassa nuuskassa.

Kun otetaan esimerkkilaskelma siitä mitä nuuskan tuonti Suomeen klassisella kavereiden hakureissulla Haaparantaa maksaa polttoainekuluissa, on järkytys valmis. Jos laskemme että henkilöauton polttoaineen kulutus on 7 litraa sadalla kilometrillä ja matka Helsingistä Haaparantaan on 742 kilometriä, pelkkiä bensakuluja kertyy 130€ per suunta. Nikotiinipussien ja nuuskan tuonti Suomeen Haaparannasta on siis kallistunut vuoteen 2021 verrattuna noin 100€.

Otetaan laskuihin mukaan mitä laillisesti tuotu 1kg määrä nuuskaa siis tulee maksamaan: Tullin määrittelemä nuuskan tuontiraja on kaikille tuttu 1kg ja 1 torni Odens Cold Dry nuuskaa painaa 160g, joten sitä saa tuoda Suomeen laillisesti yhteensä 62 kiekkoa. Yksi kiekko maksaa Nuuskakairassa noin 3€ joten nuuskaostoksien hinta on suurinpiirtein 186€. Kun lisäämme polttoainekulut tulee koko reissulle hintaa huimat 446€! Tämä tekee siis kiekon hinnaksi 7,20€. Nuuskan tuonti Suomeen on siis todella kallista!

Halvat nikotiinipussit

Nikotiinipussit ovat todella edullinen tapa päästä nuuskasta eroon ja ne ovat myös vähemmän haitallinen haitallinen vaihto kun tupakkaa sisältävät tuotteet. Nuuskan tuonti todellakin kuluttaa kukkaron nyörejä ja nikotiinipussit ovatkin yli 2 kertaa edullisempia kuin nuuska. Snuush.com halvat nikotiinipussit maksavatkin parhaimmillaan vain 3,50€ per kiekko ja uutiskirjeidemme mukana pamahtaa nikotiinipussit alennuskoodi postilaatikkoon todella useasti.

Nikotiinipussit ovat kustannustehokas tapa vähentää tupakkatuotteista aiheutuvaa rahankulusta ja monet vahvat nikotiinipussit ovatkin yhtä vahvoja kuin esimerkiksi R42 nuuska tai Odens Cold Dry.

Miksi enää tuhlaisit aikaa ja terveyttäsi kun nuuskan tuonti Suomeen on tehty niin kalliiksi? Sitä mekin mietimme ja totesimme että terveyden ja rahan tuhlaaminen nuuskaan on aivan turhaa. Nikotiinipussit tarjoavat hyvän vaihtoehdon nuuskalle ja se on vähemmän haitallinen tuote kuin nuuska.

Nikotiinipussit netistä

Parhaat nikotiinipussit tilaat helpoiten Snuush.com verkkokaupasta. Valikoimasta löytyy keskivahvoja nikotiinipusseja jotka sisältävät 6mg-10mg nikotiinia annospussia kohden, esimerkiksi Nois Spearmint ja Nois Mango Mint nikotiininuuska. Vahvat nikotiinipussit sisältävät 13mg-17,5mg nikotiinia annosta kohden. BIT Fresh Mint nikotiinipussit ovat rakkaita 13mg pusseja kuin taas Nois Cool Strong sisältävät jäätävän 17,5mg määrän nikotiinia.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään PostNord -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.