nikotiinipussien käytön aloitu

Tupakasta eroon – nikotiinipussit käytön aloitus

Käytön aloitus on hyvä ja rohkea päätös, koska varmaankin haluat lopettaa tupakoinnin tai nuuskaamisen. Voit olla huoletta, sinulla on koko meidän Snuush.com tiimin tuki tässä isossa päätöksessäsi.

Käytön aloitus – mitä minun tulee tietää nikotiinipusseista?

Nikotiinipussit ovat varta vasten suunniteltu vähentämään tupakasta aiheutuvaa haittaa, ollen näin vähemmän haitallinen tuote kuin tupakka, nuuska tai sikarit. Jokainen tuote joka sisältää tupakkaa on monia kertoja haitallisempaa sinulle kuin nikotiininuuska.

Nikotiinipussit tilaaminen ja laillisuus

Voit tilata vahvoja nikotiinipusseja haluamasi määrän samalla tavalla, kuin 4mg nikotiinipussejakin. Et tarvitse erillisiä dokumentteja oston suorittamiseen. Nikotiinituotteiden ostamiseen sinun tulee kuitenkin olla täysi-ikäinen.

Tilauksen maksu

Maksu hoituu turvallisesti käyttäen yhteistyökumppaniamme Zimpler Ab:ta. Zimpler on erikoistunut verkkomaksamiseen ja maksatkin tilauksesi helposti ja tuvallisesti suomalaisilla nettipankkeilla. Zimpler toimii myös tunnistuspalveluna ja näin pystyt varmantamaan ikäsi maksutapahtuman yhteydessä.

Maksu ei mennyt läpi, mitä teen?

Ei huolta! Suosittelemme sinua tekemään uuden tilauksen ja kokeilemaan uudelleen. Voit myös maksaa tilauksen suoraan tilisiirrolla yrityksemme tilille. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluun, niin saat maksutiedot.

Tilauksen postitus

Postitamme nikotiinipussit sinulle käyttäen postin palveluita. Teemme kaikkemme, että tuotteiden kulku olisi mahdollismman jouhevaa ja saisit tilaamasi tuotteet ilman viivettä.

Paljonko toimitus maksaa, entä toimitusaika?

Postimaksumme on markkinoiden edullisin, vain 4,90€ ja yli 100€ tilaukset on aina ilmaisella toimituksella. Toimitamme nikotiinipussit sinulle nopeasti, yleisesti vain 3-4 päivässä tilauksesta. Saat meiltä ilmoituksen kun tuotteet on postitettu ja liitämme mukaan vielä tilauksen seurantakoodin.

Halvimmat nikotiinipussit

Snuush.com on markkinoiden halvin nikotiinipusseja myyvä yritys ja täysin kotimainen. Vaikka vahvat pussimme maksavatkin suurin piirtein saman verran kuin mietoja pusseja myyvillä kilpailijoillamme, on Snuush.com nikotiinupusseissa enemmän nikotiinia. Myymämme tuotteemme ovat täten riittoisempia, eikä sinun tarvitse laittaa tuplia huuleen. Säästät, pussin voimakkuudesta riippuen aina vähintään tuplasti rahaa verrattuna mietoihin pusseihin.

Suurin valikoima nikotiininuuskaa

Meillä on markkinoiden suurin valikoima vahvoja nikotiinipusseja. Löydät monta hyvää ja jopa hieman erikoistakin makuyhdistelmää auttaen sinut eroon syöpää aiheuttavasta tupakoinnista.

Mikä nikotiinipussi aloittelijalle

Jos olet ensimmäistä kertaa tilaamassa nikotiinipusseja Suomeen, suosittelemme sinun ensiksi kokeilemaan valikoimassamme olevia miedompia, 6mg nikotiinia per pussi sisältäviä pusseja. Jos nämä eivät auta sinua pääsemään eroon tupakasta, suosittelemme sinua kokeilemaan hieman vahvempia 8mg pusseja. Meiltä löytyy myös vahvoja 10mg pusseja ja TODELLA vahvoja 17.5mg pusseja jotka ovat vahvempia kuin Odens Cold Dry nuuska. Jokaiselle siis jotakin.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.