Tukholman nuuskakaupat 2022

Tukholman nuuskakaupat 2022

Tukholman nuuskakaupat ovat hajaantuneet laajasti ympäri pääkaupunkia. Useat kaupat myyvät sekä nuuskaa ja nikotiinipussit ovat myös suosittuja. Tuotantotiimimme otti selvää millainen on Tukholman nuuskakaupat vuonna 2022. Emme suosittele nuuskaamista ja se onkin terveydelle vaarallista verrattuna esimerkiksi nikotiinipusseihin, joita voi tilata ilman rajoituksia Suomeen.

Kungstobak nuuskakauppa

Kungstobak on kenties Tukholman legendaarisin ja tunnetuin nuuskauppa, joka on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuosikymmeniä. Kaupassa on laaja valikoima ja ystävällinen palvelu. Lue lisää Tukholman nuuskakaupat ja Kungstobaki blogimme toisesta artikkelista.

Swedish Match Store – Tukholman nuuskakaupat

Swedish Match Store on nimensä mukaisesti Swedish Matchin lippulaivaliike. Nuuskakauppa sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja se myy Swedish Matchin valmistamia nuuskia sekä nikotiinipussit löytyvät myös valikoimasta, kuten esimerkiksi Volt nikotiininuuska. Tukholman nuuskakaupat eivät tästä parane!

Swedish Match Storessa voi myös esimerkiksi tehdä omaa nuuskaa ja liikkeen yhteydessä on myös erittäin viihtyisä kahvila. Nuuskaa on saatavilla koko Swedish Matchin tuotelistaus ja löytyypä liikkeestä myös erikoisempia, pieneräisiä artesaaninuuskaa jota ei musita kaupoista saa. Lue lisää liikkeestä blogimme toisesta artikkelista

Snuskompaniet

Snuskompaniet nuuskakauppa on varsin uusi tulokas, mutta se on nopeasti saavuttanut suosiota myös suomalaisten keskuudessa. Kaupasta löytyy myös paljon erikoisia nuuskia, kaikkia et löydä edes Kungstobakista. Laajasta valikoimasta löydät seuraavien valmistajien ja tuotemerkkien nuuskia:

ACE
AG Snus
Al Capone
Art
Catch
CHAINSAW
Ettan
Fiedler & Lundgren
Gajane
General
Gotlandssnus
Grab
Granit
Grov
Gustavus
Göteborgs Prima Fint
Göteborgs rapé
Hagmans
Haningesnus
Hope and Glory
Islay Whisky
Jakobssons
Jemtsnus
Kaliber
Kapten
KickUp
Knekt
Knox
Kronan
Kungssnus
Kurbits

LD
Loop
Lundgrens
LYFT
Mocca
Mörkbrunt Snus
Mulles Snus
Mustang
Nick and Johnny
Nicorette
Nicotinell
Nicovel
Niquitin
Nordic Snus (JTI)
Nordic Spirit
Odens
Offroad
On!
One
Onico
Phantom
Prillan
Qvitt
Rite
Röda Lacket
Shiro
Siberia Snus
Skruf
Skruf Nyans
Skruf Super White

Smålands Brukssnus
Snus X
Soldat
Swedish Match
Taboca
The Lab
Thunder
Tre Ankare
U Sample
V2 Tobacco
White Fox
Wisby
WOW!
X-15 Snus
XQS
XR
Zeroberg
Zonnic
ZYN
Änglaholm Snus
Åreprillan
Övrigt

SnusStocken

Tukholman nuuskakaupat ja SnusStocken – kyseinen liike on niin sanottu tupakkakauppa, sillä valikoimasta löytyy nuuskan lisäksi myös nikotiinipussit, sähkötupakat ja nesteet, sikarit, cigarillot ja savukkeet. Liikkellä ei ole yhtä suuri valikoima kuin Kugstobakilla tai Snuskompanietilla, mutta eri tuotemerkkejä on runsaasti. Seuraavat brändit löytyvät kaupan valikoimasta:

Ace
Al Capone
Backwoods
Bellman
Black Devil
Blend
Blow
Borkum Riff
Break
Café Crème
Camel
Capstan
Catch
Chesterfield
Clubmaster
Cohiba
Cortéz
Dannemann
Escort
Ettan
G.3
G.4
General
Glenn
Granger
Granit
Greve Hamilton
Grov
Göteborgs Prima Fint
Göteborgs Rapé
Handelsgold
Heets
Islay Whisky
IQOS
Oliver Twist
On!

One
Onico
Pablo
Jakobssons
John Silver
Kaliber
Kapten
Kent
KickUp
Killa
Klint
Knox
Kronan
Kurbits
La Paz
LD
Lennys Cut
Level
Liqua
Livarde
L&M
Loop
Lucky Strike
Lundgrens
LYFT
Mac Baren
Marlboro
Mark1
Moods
Nick & Johnny
Nixs
Nobel Petit
Nordic Spirit
N-ONE
Odens
Offroad

Pall Mall
Petterøes
Prince
Qvitt
Right
Rolling
Röda Lacket
Shiro
Siberia
Signature
Sirius
Sisu
Skruf
Smålands Brukssnus
Snow
Soldat
Swag
Swave
Swedish Match
T45
Tiedemanns
Toscano
Tre Ankare
VID
Vogue
Volt
Vont
Voom
Winston
White Fox
XR
XQS
Zeronito
ZoneX
Zyn
24K-snus

Express Tobak

Express Tobak todella pieni nuuskauppa Sveavägenin ja Olof Palmes gatan risteyksessä Tukholmassa. Valikoima on pieni ja kauppa on myös itsessään enemmän kioskimainen. Tämä kauppa soveltuu enemmän akuuttiin nuuska tarpeeseen kuin Odens Cold Dry ostamiseen pimeään myyntiin Suomessa.

Nuuskaaminen kannattaa lopettaa

Nuuskaamisen lopettamisella on monia välittömiä terveydellisiä etuja. Suosittelemme kaikkia lopettamaan tupakkatuotteiden käytön ja vähentämään haittoja esimerkiksi nikotiinipussien avulla. Kun nuuskasta vierottautuminen on tapahtunut, onkin seuraava askel elämä ilman nikotiinia. Nikotiinipussit toimivat hyvin nikotiinittoman ja tupakallisen elämän välivaiheessa. Voit tilata vahvoja nikotiinipusseja Suomeen ilman rajoitusta.

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.