nikotiinipussit Virosta

Nikotiinipussit Virosta

Nikotiinipussit Virosta ja niiden tuominen Suomeen on kasvattanut suosiotaan siitä lähtien kun ne luokiteltiin Virossa tupakkalain alaisiksi tuotteiksi. Jos olet aikaisemmin ostanut nikotiinipusseja Virosta olet varmaankin huomannut että kiekoissa on Viron tupakkalain vaatimat varoitus- ja verotarrat. Koska kyseessä on tupakkatuote Virossa, on nikotiinipussien hinta siellä hyvinkin korkea, koska tuotteeseen lisätään tupakkavero. 

Nikotiinipussit Virosta on helppo ostaa ja ovat vapaasti saatavilla kaupoissa joilla on vaadittavat luvat myydä tupakkatuotteita. Niitä myydään lähes jokaisessa ruokakaupassa, bensa-asemalla ja erillisissä nikotiinituotteita myyvissä kaupoissa kuten vape kaupoissa ympäri Tallinnaa, Pärnua, Tarttoa sekä pienemmissä kaupoissa.

Nikotiinipussit Virosta ja niiden suosio

Nikotiinipussit ovat saavuttaneet suuren suosion Virossa. Lisäksi nikotiinipussit Virosta ovatkin suosittuja tuliaisia Viron matkoilta Suomeen. Ennen kuin tuotteita oli Virossa saatavilla, suurin osa virolaisista tupakoi ja osa, varsinkin nuorempi sukupolvi oli oppinut käyttämään ruotsalaista nuuskaa. Virolaisille mallin ottaminen suomalaisista onkin yleistä ja tämän takia nuuska kasvatti suosiota Virossa todella paljon.

Nykyään moni virolainen on lopettanut tupakoinnin kokonaan juuri nikotiinipussien avulla. Nikotiinipussit ovat selkeästi auttaneet Viroa saavuttamaan nopean tupakkaa sisältävien tuotteiden käytön laskun, mikä tulee näkymään vuosien päästä Viron kansanterveydessä sairauksien, varsinkin syöpää aiheuttavien kuolemien vähyyttä. Onkin mielenkiintoista seurata miten virolaiset kulkevat kohti parempaa tulevaisuutta nikotiinipussien avulla, kun Suomessa ollaan vielä näissä asioissa lastenkengissä.

Saako Tallinnasta nuuskaa?

Nuuska ei ole koskaan voinut ostaa Tallinnasta laillisesti. Ennen nikotiinipussien laillistamista Virossa, pimeetä nuuskaa myytin todella laajasti. Laitonta nuuskakauppaa pyöritti hyvin pitkälti vironvenäläiset jotka myivät nuuska torneja suoraan Tallinnan satamassa. Lisäksi laitonta nuuskaa, kuten venäläistä feikki Odens nuuskaa tai Thunder Frosted nuuskaa saattoi ostaa Tallinnan sataman läheisyydessä olevista kauppakeskuksista kuten Merekeskus ja Sadama Market, jotka muutenkin ovat suomalaisille tuttuja lähinnä piraattitavaroista. Nyt kuitenkin nikotiinipussit Virosta ovat laillisia ja niitä voi ostaa lähes joka paikasta eikä tarvitse enää sekaantua laittomaan nuuskaan.

Nikotiinipussit Virosta ja laivalta

Monilla Tallinnan laivoilla myydään nikotiinipusseja. Koska nikotiinipussit on luokiteltu Virossa tupakkatuotteiksi on jokaisella laivalla erikseen merkitty alue tupakkatuotteita varten, tämä johtuu Viron lainsäädännöstä jossa tupakkatuotteet tulee erotella muista tuotteista. Nikotiinipussit Virosta voi tämän takia ostaa vain laivoilta joilla tupakkatuotteita saa myydä.

Silja Europa nikotiinipussit

Silja Europalla myydään muutamien valmistajien kuten Skruf, Velo ja Nordic Spirit nikotiinipussit valikoimastaan. Kaikki myytävät nikotiinipussit tosin ovat vahvoja eli sisältävät yli 4mg nikotiinia.

Tallink Megastar ja Star nikotiinipussivalikoima

Kyseisillä laivoilla on sama valikoima kuin Silja Europalla, sillä kaikki kolme laivaa kuuluvat Tallink konserniin. Nikotiinipussien hinnat ovat todella korkeat ja samat kuin Silja Europalla. Halvimmat nikotiinipussit maksavat 6 euroa kiekolta, eikä tornin ostamisesta saa alennusta. Laivoilta löytyy myös CBD-pusseja joiden tuominen Suomeen on myös laitonta ilman asianmukaista tuontilupaa.

Eckerö Line nikotiinipussit

Koska Eckerö Linen Finlandia alus liikennöi Suomen lipun alla, eikä siellä näin ollen voida myydä nikotiinipusseja, muualla kuin Viron aluevesillä. Kyseessä on sama käytäntö kuin Ruotsinlaivalla nuuskan kanssa. Koska laiva on vain vähän aikaa Viron aluevesillä, ei myyntiaikaa ole tarpeeksi ja tämän takia et voi ostaa nikotiinipusseja Eckerö Line Finlandia laivalta.

Eckerö Nikotiinipussit Viking Line XPRS

Viking Line XPRS alus ei ole ottanut nikotiinipusseja valikoimaansa. Vaikka alus liikennöi Viron lipun alla syytä siihen miksi Viking XPRS ei ole ottanut nikotiinipusseja valikoimaan ei tiedetä. Mikäli siis olet aikeissa ostaa vahvoja nikotiinipusseja Virosta suosittelemme suuntaamaan joko suoraan Tallinaan tai ostamaan niitä Tallinkin laivoilta. Sen sijaan että ostaisit nikotiinipussit Virosta, kannattaakin tilata nikotiinipussit vain luotettavilta toimijoilta kuten Snuush.com verkkokaupasta.

Katso alta parhaimmat lailliset nikotiinipussit Suomeen!

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään postin -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.