nikotiinipussien tilaaminen suomeen 2022

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen 2022

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on Euroopan mittakaavassa jokseenkin erikoinen ilmiö. Nikotiinipussit ovat yleisesti ottaen suosituin vaihtoehtoinen nikotiinituote. Nikotiinipussit rinnastetaan usein erheellisesti nuuskaan, jonka tilaaminen Suomeen on laitonta. Nikotiinipusseja voit onneksi tilata ilman rajoituksia tilausmäärissä tai vahvuuksissa verkkokaupoista.

Tämän artikkelin tarkoituksena on selventää, että nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on täysin laillista. Keromme myös yksityiskohtaisemmin miksi nikotiinipussien tilaaminen juuri Snuush.comilta on turvallista. 

Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, joten ne eivät ole nuuskaa.

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen verkosta rinnastuu maahantuontiin, tämä unohtuu monelta, vaikka Suomen Tulli on tästä tiedottanutkin useaan otteeseen. Tulli ei ole vastuussa muusta kuin maahantuonnin valvonnasta, ja varsinaisesta sääntelykehyksestä vastaa lääkevalvontaviranomainen Fimea, joka taas vuorostaan tekee päätöksiä omien toimivaltuuksiensa sisällä – eduskunnan säätämien lakien mukaisesti.

Vahvojen nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Vahvojen nikotiinipussien tilaaminen toimii samalla lailla, kuin miedompien nikotiinipussien tilaaminen.

Suomen suosituimmat nikotiinipussit

Nikotiinipussit ovat suosittuja Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiinipussit saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään posti -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa.