nikotiinipussit huoltoasemalta

Huoltoasema ja nikotiinipussit

Huoltoasema on hyvä paikka ostaa nikotiinipussit koska asiointi yleensä nopeaa ja siinä samalla saa autonkin tankattua. Toisaalta harvat nikotiinipussit ovat ainakin Suomessa saatavilla huoltoasemilta. Tämä johtuu Suomen lainsäädännöstä jossa ainoat myytävät nikotiinipussit huoltoasemilla olevat Zonnic merkkiset 2mg ja 4mg voimakkuuksilla. Tupakoinnin lopettaminen on tehty yllättävän vaikeaksi Suomessa myytävillä nikotiinipusseilla.

Saako huoltoasemalta nikotiinipusseja? 

Kyllä, suomalaisilla huoltoasemilla myydään Zonnic merkkisiä nikotiinipusseja. Muita nikotiinipusseja ei saa myydä Suomessa. Zonnic on British American Tobaccon, eli BAT:in tuotemerkki ja onnistunut lobbaamaan itsensä Suomen huoltoasemille.

Missä lähin huoltoasema?

Kaikki riippuu siitä missä tällä hetkellä olet. Suosittelemme käyttämään karttasovellusta paikantamaan lähimmän nikotiinipussit myyviä huoltoasemia. Kaikki huoltoasemat eivät välttämättä ole auki, tai niissä ei myydä nikotiinipusseja. 

Suomalaiset huoltoasemat

Suomessa on monia huoltoasemia josta voit ostaa Zonnic nikotiinipussit. Esimerkiksi ABC-asemat, Shell-asemat sekä Neste-asemat. Kylmäasemmilla ei luonnollisesti myydä tuotteita, vaan löydät ne asemilta jossa on palvelustiski. 

Mitkä virolaiset huoltoasemat myyvät nikotiinipusseja?

Löydät vahvat nikotiinipussit Virosta huoltoasemalta helposti. Esimerkiksi Olerex huoltoasema myy monia eri merkkejä. Myös Circle K -huoltoasemaketjusta löydät laajan valikoiman nikotiinipusseja. Neste huoltoasemat myyvät myös vähän suppeampaa valikoimaa Virossa. Koska nikotiinipussit ovat Virossa tupakkatuotteita, ovat nikotiinipussit piilossa tiskin takana. Pyydä myyjältä listaa asioidessasi kaupassa.

Myyvätkö Latvialaiset huoltoasemat nikotiinipusseja

Kyllä, esimerkiksi Virsi-ketju, Circle K -asemat ja Neste Latvia.

Liettualaiset huoltoasemat ja nikotiinipussit

Liettuassa ei saa myydä nikotiinipusseja, joten et niitä voi ostaa monilta liettualaisilta huoltoasemilta kuten Circle K ja Orlen huoltoasemat.

Mistä voin ostaa nikotiinipusseja?

Voit ostaa nikotiinipusseja luotettavalta Snuush.com kaupasta. Laajasta valikoimasta löytyy esimerkiksi Nois nikotiinipussit, V&YOU nikotiinipussit ja BIT nikotiinipussit. Voit tilata pusseja laillisesti Suomeen samalla tavalla, kuin miedompiakin nikotiinipusseja.

Mitkä ovat parhaat nikotiinipussit Suomessa

Nikotiinipussit Suomessa nyt todella suosittuja Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit erät myytiin loppuun nopeasti ja monet kaupat myivät ei-oota asiakkaille. Tähän on vaikuttanut todella suuresti esimerkiksi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, yleiset tuotanto-ongelmat ja raaka-ainepula. Tämä teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista sekä laivalta. Nuuskan hinta nousi katukauppassa erittäin voimakkaasti.

Zonnic nikotiinipussien jälkeen Suomen markkinoita on alkanut dominoimaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Vahvojen nikotiinipussien tilaaminen

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään PostNord -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiinipussien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.