nuuska vai nikotiininuuska inttiin?

Nuuska vai nikotiininuuska inttiin?

Riippumattomien tutkimuksien mukaan joita ovat tehneet mm. Ruotuväki-lehti sekä keuhkoterveysjärjestö Filha, toteavat että jopa 40% varusmiehistä ja -naisista käyttävät nuuskaa palvelusaikanaan. Monesti intissä tupakka tosiaan vaihtuu nuuskaan – yleensä vielä siihen vahvimpaan 21mg nikotiiniä sisältävään nuuskaan. Armeijassa suosittuja tuotemerkkejä ovat lähes poikkeuksetta Odens, Siberia sekä Swedish Matchin tuotemerkki R42 joka muistuttaa hyvin paljon kansankielellä “Denssiä”.

Nuuskan suosiota armeijassa selittää pitkälti se, että sitä on helppo käyttää niin tuvassa kuin oppitunnilla. Käyttäväthän armeijan palvelusväkikin paljon nuuskaa ja on luontevaa, että varusmiehet ottavat mallia esimiehistään. Tupakointi on lisäksi tehty entistä vaikeammaksi erilaisilla rajoituksilla – ja hyvä niin. Voidaan oikeastaan sanoa että erilaiset nikotiinituotteet ovat kuin lohturuokaa palvelustaan suorittavalle varushenkilölle.

Nikotiininuuska onkin alkanut olemaan yhä suositumpaa armeijassa, mutta aikasemmin sitä ei ole voinut tilata laillisesti Suomeen, kasarmista puhumattakaan. Me Snuushilla heräsimme tähän ongelmaa ja tarjoamme niin varusmiehille kuin -naisille helpon tavan tilata vahvaa nikotiininuuskaa Suomeen. Suosittuja nikotiininuuskia armeijassa ovat ehdottomasti NOIS nikotiininuuskatuoteperhe. NOISilta löytyy tällä hetkellä kaksi eri vahvuista minttua.

Vahvan nikotiininuuskan tilaaman armeijaan on todella helppoa Snuush.com kautta ja koko prosessi kestää vain muutaman minuutin aina tuotteiden valitsemisesta tilaustietojen syöttämiseen ja tilauksen lähetykseen.

Katso alhaalta parhaat ehdotukset nikotiinipusseille armeijaan.