Uutuus nikotiinipussit V&YOU

Uudet V&YOU nikotiinipussit ovat saavuttaneet suurta suosioita Euroopassa ja Snuush.com verkkokauppa sai niitä pienen testierän asiakkaiden käyttöönsä. V&YOU nikotiinipussit ovat brittiläisen Vilosphyn valmistamia ja ovatkin laadultaan todella erinomaisia ja ovat täysin tupakkavapaita. V&YOU on panostanut nikotiinipussien suunnittelussa käytettävyyden ja suutuntuman tärkeyttä, unohtamatta laajaa makuvariaatiota. Nikotiininuuska on saatavilla monia eri vahvuuksia, ja niistä suosituin on ehdottomasta V&YOU 10mg nikotiininuuska.

Suuret nikotiinipussit

V&YOU:n pussit ovat paljon suurempia kuin tavalliset nikotiininuuskapussit. Tämä sopii erityisen hyvin heille, jotka ovat tottuneet käyttämään nuuskaa ja pitävät siitä että huulessa on enemmän täytettä. V&YOU nikotiinipussit painavat 0,6g, kun taas tavalliset nikotiininuuskapussit, kuten Killa nikotiininuuska, Pablo nikotiininuuska tai Shiro nikotiininuuska painavat 0,4g tai 0,5g per pussi. V&YOU siis takaa tuhdimman ja jämäkän tunteen huulessa

Päätimme ottaa V&YOU nikotiininuuskan valikoimaan juuri suurempien pussien ja laajan makuvaihtoehtojen takia. Otimme tällä erää, pienen erikoiserän yrityksen uusimpia makuja valikoimaan jotka ovat kirpakka ja kupliva V&YOU Grape Soda ja jäisen metsäisä V&YOU Blueberry Ice

V&YOU Grape Soda nikotiinipussit

Tämä nikotiininuuska sopii sinulle jos pidät kirpsakasta ja kuplivasta mausta. Grape Soda makua ei ole muilla nikotiininuuska valmistajilla saatavilla, eli tämä on täysin uusi tuote markkinoilla. Tasainen 10mg vahvuus nikotiinia per pussi, takaa miellyttävän kokemuksen nikotiinin vapautumisessa elimistöön. Tässä ei todellakaan ole haettu Odens Cold Dry nuuskan tapaista nikotiinin yliannostusta, vaan tämä tuote sopii hyvin niin tupakasta vieroittumisesta harkitsevaa kuin kokeneemmalle käyttäjälle.

Grape Soda maku toimii hyvin myös käyttäjille jotka tykkäävät esimerkiksi lonkeron mausta. Lonkeron makua ei ole pusseissa haettu, eikä sitä todellakaan ole liikaa, mutta maussa on vivahteita siitä. Maku sopii siis tosiaankin hyvin kesää.

V&YOU Blueberry Ice nikotiininuuska

Blueberry Ice, eli jäisen mustikkaiset tupakattomat nikotiinipussit takaavat viilentävän käyttökokemuksen. Kuten Grape Soda nikotiininuuskassa, on tässäkin pussissa miellyttävät 10mg nikotiini per pussi. Nikotiini vapautuu tasaisesti, eikä missään tilassa tule nikotiiniähkyä. Jäinen mustikka maistuu erittäin raikkaalta, onhan pussissa käytetty markkinoiden parhaimpia ja laadukkaimpia makuaineita.

Mustikka onkin yksi Suomen suosituimmista marjamauista ja tästä nikotiininuuskasta tuleekin hyvin kotoisa olo. Maku myös muistuttaa jokseenkin Finnairin kuuluisasta mustikkamehusta. Jäinen maku taas on hyvin sopusuhdassa mustikan kanssa ja tasapainottaa marjamehumaista mehukatti ähkyä. Tuoksu on hyvin elegantinen ja kypsä.

Mistä ostan laadukkaimmat nikotiinipussit?

Parhaat ja laadukkaimmat nikotiinipussit löytää Snuush.com verkkokaupasta. Laaja valikoimamme koostuu tuotemerkeistä kuten Nois, V&YOU, BIT sekä monia muita merkkejä. Voit tilata laadukkaat nikotiininuuskat helposti Suomeen verkkosivuiltamme. Tilaaminen Suomeen on täysin laillista kunhan sinulla on voimassa oleva tuontilupa, esimerkiksi resepti.

Nikotiinipussit reseptillä Suomeen

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen vaatii reseptin. Snuush.comin yhteistyölääkäreiden avulla saat reseptin helposti ja vaivattomasti vahvaan nikotiininuuskaan. Sinun tulee vain täyttää lyhyt terveyskysely jossa lääkäri arvioi riippuvuutesi tasoa ja halua lopettaa tupakointi tai nuuskaaminen. Vahvan nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen on täysin laillista ja tämä on todistettu useaan otteeseen eri viranomaisten, kuten Tullin, Fimean ja Suomen Verottajan toimesta. Lue lisää blogistamme, miten kävi kun Tulli avasi nikotiininuuska paketin.

Miedot nikotiinipussit vai vahva nikotiininuuska?

Miedot nikotiinipussit sisältävät alle 4mg nikotiini per annos, kun taas vahva nikotiininuuska sisältää yli 4mg per pussi. Onko vahvempi siis parempi? Tämä on tosiaan ihan omasta makumieltymyksestä kyse, mutta tosiasiahan on se, että mieto nikotiininuuska auttaa käyttäjää harvemmin vieroittautumaan tupakasta tai nuuskasta. Mieto nikotiininuuska tulee myös käyttäjälle paljon kalliimmaksi kuin vahvat pussit. Tämä selittyy helposti nikotiinin määrällä per pussi.

nikotiinipussit - nikotiininuuska - nuuska - zonnic - ICE nikotiinipussit - nicofy - nikotiinipussit.com - DOPE - Snatch - lopeta tupakointi

NOIS COOL STRONG

 • Nikotiinia 17,5mg/pussi
 • 27 jämäkkää 0,5g pussia
 • Jäätävän mintun maku

54,90€ / 10-pack

+ 24,90€ reseptimaksu

Nois mint nikotiinipussit

NOIS MINT

 • Nikotiinia 10mg/pussi
 • 22 x 0,5g pussia
 • Raikkaan mintun maku

48,90€ / 10-pack

+ 24,90€ reseptimaksu

NOIS Blackcurrant 16mg

NOIS BLACKCURRANT

 • Nikotiinia 8mg/pussi
 • 22 x 0,5g pussia
 • Mustaherukan maku

48,90€ / 10-pack

+ 24,90€ reseptimaksu

nikotiinipussi, nikotiinipussit, nikotiininuuska

NOIS MANGO MINT

 • Nikotiinia 6mg/pussi
 • 22 x 0,5g pussia
 • Mangoisan mintun maku

48,90€ / 10-pack

+ 24,90€ reseptimaksu

NOIS Spearmint

NOIS SPEARMINT

 • Nikotiinia 10mg/pussi
 • 22 x 0,5g pussia
 • Spearmintin maku

48,90€ / 10-pack

+ 24,90€ reseptimaksu

Suosituimmat nikotiininuuskat Suomessa

Nikotiininuuska on suosittua Suomessa enemmän kuin koskaan ennen. Ensimmäiset Zonnic-nikotiinipussit myytiin jopa loppuun lähes kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa ja nikotiininuuskat saavuttivat huippunsa. Tähän on vaikuttanut merkittävästi koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen, joka teki mahdottomaksi nuuskan hakemisen Haaparannan nuuskakaupoista, ja nuuskan katukauppiaat reagoivat muuttuviin olosuhteisiin jyrkillä hinnankorotuksilla.

Zonnic nikotiininuuskan jälkeen Suomen markkinoita on alkanut valtaamaan erityisen laadukkaat Nois nikotiinipussit. Nois nikotiininuuskaa on saatavilla eri vahvuisena sekä eri makuisina. Nois mustaherukka nikotiininuuska sopii marjaisanmaun ystäville, Nois mango-minttu taas trooppisesta mausta pitäville. Emme kuitenkaan voi unohtaa käyttäjien suosikkimakua joka on tuttu ja turvallinen Nois Mint ja Nois Strong Cool nikotiininuuska, joka muuten poraa todella kovaa.

Ihmiset huomasivat nopeasti, että vahvojen nikotiinipussien tilaaminen netistä reseptillä on täysin laillista ja erittäin helppo tapa saada Suomen suosituimmat nikotiinipussit suoraan lähimpään PostNord -toimipisteeseen. Alan edelläkävijä snuush.com on todella laadukas vahvojen nikotiininuuskien verkkokauppa, joka lisää jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaakseen nuuskaamisen lopettamista. Nikotiininuuskan tilaaminen verkosta on täysin turvallinen ja laillinen tapa ostaa vaihtoehtoisia hoitotuotteita.

Heräsikö kysymyksiä? Meihin saa yhteyden sähköpostitse [email protected]

Liity keskusteluun telegram-kanavallamme.